אופה יהודי מודרני: חלה, בבקה, בייגל ועוד

אופה יהודי מודרני: חלה, בבקה, בייגל ועוד

מחיר: [price_with_discount]



הוראות שלב אחר שלב לשבעת בצקי הליבה של האפייה היהודית.

מוצרי מאפה יהודיים הפגישו משפחות סביב השולחן במשך מאות שנים. ב-Modern Jewish Baker, סרנה נותנת כבוד למסורות הללו תוך כדי חיזוק מחודש עם טעמים מודרניים ורעיונות חדשים. בצק כשר בכל פעם, היא מציעה את היסודות לחלה, בבקה, בייגל, המנטאשן, רוגלך, פיתה ומצה. אף פעם לא אחת שתרתע מחדשנות, סרנה שולחת את קוראיה להרפתקה ב"אפה בעצמך" עם טוויסטים על הקלאסיקות הללו. המתכונים כוללים:

שוקולד צ'יפס המנטאשן עגבניות-בזיליקום חלה הכל-בייגל RugelachS'mores Babka

הוראות מפורטות, כמו גם הערות על אסטרטגיות הכנה קדימה, רעיונות לשימוש בשאריות וטיפים מעשיים אחרים יגרמו אפילו לאופים מתחילים לקלוע כיכרות מבריקות ויפות שיגרמו לכל בובה להתגאות.

100 תצלומים צבעוניים

מוציא לאור: ‏ Countryman Press; מהדורה מאוירת (5 בספטמבר 2017)
שפה: אנגלית
כריכה קשה: 264 עמודים
ISBN-10 ‏: ‎1682680215
ISBN-13 ‏: ‎978-1682680216
משקל פריט: 2.55 פאונד
מידות: 8.5 x 1 x 10.4 אינץ'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *